MODLITBY MATEK - národní setkání

Přihlašujte se do 17. září 2024.

Milé maminky,
přihlášky k národnímu setkání Modliteb matek, které proběhne v Pardubicích 4. - 5. října se uzavírají  včetně platby již 17. září! 
Program setkání nejdete v příloze.
Hostem bude sestra Dominika Konečná a jeden z celosvětových představitelů Modliteb otců Willém Visser ’t Hooft. Můžete se však těšit na mnoho dalšího, co nám Pán jako vždy ve své štědrosti přichystá. A nezapomeňte, že na omezenou část programu (viz. příloha) mohou letos přijet i vaši muži! Odkazy na přihlášení i duchovní příprava na setkání v rámci tridua viz. níže.
 
 
Jednoduchá přihláška pro vaše muže na určenou část programu.
 
Jako přípravu k národnímu setkání můžeme využít termín tridua (27.-29.9.), který vychází na víkend před národním setkáním. Ať již ve farnostech, skupinkách či soukromě spojte se v modlitbě na daný úmysl a rozjímejte Boží slovo. 
 
Pátek 27.9. z 1.listu Janova 1, 9 "Jestliže vyznáváme své hříchy, on je tak věrný a spravedlivý, že nám hříchy odpouští a očišťuje nás od každé nepravosti."
Ať jsme se již dopustily čehokoliv, nemusíme se bát vyznat svůj hřích před Bohem, neboť On nás neodstrčí ani neodsoudí. Odstrčí jen to špatné a přivine si nás k sobě. Budeme znovu svobodné. Pokusme se být před Bohem pokorné a čestné.
 
Sobota 28.9. z Efezským 6, 12 "Nevedeme svůj boj proti lidským nepřátelům, ale proti mocnostem, silám a všemu, co ovládá tento věk tmy, proti nadzemským duchům zla."
Patříme-li ke Kristu, nepřátelé duchovního světa proti nám povedou boj, proti našim slabostem. Ten se projeví i ve vztazích, které prožíváme s lidmi. A ačkoliv vítězství Krista je zaručené, musíme do poslední chvíle bojovat. To je možné jen nadpřirorozenou silou, tedy prostřednictvím Ducha svatého. S jeho silou se rozhodněme znovu odpustit všem, kteří nám ublížili či stále ubližují.
 
Neděle 29.9. Žalm 100, 4-5: "Vstupte do jeho bran s díkůvzdáním, do nádvoří jeho s chvalozpěvem! Vzdávejte mu chválu, dobrořečte jeho jménu, neboť Hospodin je dobrý, jeho milosrdenství je věčné, jeho věrnost do všech pokolení!"
Připomínejme si stále Boží dobrotu a věrnost a uctívejme ho radostně a vděčně!
 
 
Maminky, pokud by některá z vás nemohla jet snad z důvodu financí, spojte se s námi. Pokusíme se to společně vyřešit. Pán je dobrý a stará se i skrze štědré maminky. My se upřímně modlíme, aby na setkání byly všechny ženy, které tam chce Pán mít bez ohledu na cokoliv.
Tedy již brzy na viděnou a ať vás Pán žehná! Markéta a tým


Markéta Klímová
národní koordinátorka
Modlitby matek-hnutí křesťanských matek
email: hnuti-mm@email.cz
tel.: 774 618 822
www.modlitbymatek.cz

Štítky k aktualitě: